MedRoots, nova i renovada era

Generación perdida fou la cançó escollida per presentar-nos ‘MedRoots’. Dos mesos  després del llançament del disc, el grup segueix amb la seua gira presentació per tot l’Estat. Cinc de les dotze cançons que composen aquest ‘MedRoots’ són col·laboracions. La RaízMafalda, Funkiwis i Auxili ajuden a fer més gran el tercer treball del grup, on també han comptat amb artistes internacionals com el xilè Tiano Bless. El disc està format per dotze talls que caminen entre el roots clàssic, el raggamuffin i el nu-roots, amb clares influències del soul i el rock coquetejant a alguns talls amb el so dub.

Amb Pablo Muñoz com la veu principal de la banda, deixa patent un nou i poderós estil en un treball amb un missatge conscient consolidant a la banda com un referent a la escena valenciana i nacional del reggae actual.

Com ells mateixos ens diuen:

MEDITERRANEAN ROOTS VUELVE CON MÁS FUERZA QUE NUNCA. FIELES A SU PASADO, IMPARABLES HACIA EL FUTURO