Borriana Big Band presenta les claus del seu nou treball “Peix Enamorat”

La Borriana Big Band presenta el seu últim treball el pròxim 7 de febrer al Teatre Raval. Així doncs, es renova la seua discografia des del seu últim treball llençat l’any 2018, D’ací. Aquest nou àlbum s’anomena, per la seua part, Peix Enamorat. Segons el nucli de la Borriana Big Band, aquest últim disc seguirà el fil D’ací

La presentació oficial es partirà en dues sessions diferents, una a les 20:00 hores i l’altra, a les 21:30 hores. Així doncs, les entrades tindran un preu de 12 euros, però cal tindre en compte que l’entrada inclourà el mateix disc. Les entrades es podran adquirir aquí. 

La Borriana Big Bang explica que aquest nou treball és un «projecte dinàmic  potent i personal». A més a més, Peix Enamorat inclou arranjaments originals del seu compositor i també director, Juanjo Carratalà, productor musical, músic, compositor i arranjador. 

Segons aquestes mateixes fonts, Peix Enamorat es presenta amb una proposta atrevida que, sobretot, es nodreix de les «nostres arrels culturals i aconsegueix fusionar en un mateix treball la música d’autors que han fet història a la nostra terra». Per això, s’hi fa referència a músics com ara, Paco Muñoz, Miquel Gil o bé, Aspencat. 

Un dels punts forts d’aquest nou disc és, segons Borriana Big Band, la incorporació del tema Les teues mans. Aquest tema es caracteritza per la combinació de la musicalització de Carratalà i també, la lletra d’una poetessa contemporània.

Tàrsila Galdón

Tàrsila Galdón

Periodista en procés de constant aprenentatge, amb ganes de contar històries que siguen capaces de desestabilitzar imperis sencers. Ací em trobe també, escrivint sobre música valenciana: un món que a poc a poc, em sedueix cada cop més. Encara que us he de confessar que el meu gran amor acadèmic és, per ara, la comunicació política.

Anteriors

Nacidos de la tierra publica “Mi verdad”

Recents

Les noves sensacions de “La petita rambla del Poble Sec”

X
X