El raper valencià Charly Efe ha publicat el passat diumenge Newspaper, el primer adelant del seu pròxim disc. Em aquest tema curt però intens, l’artista reflexiona sobre el que és composar per a ell i sobre l’experiència que han suposat tots aquests anys d’escenari en escenari per a un vertader veterà del rap al País Valencià. La cançó arriba amb unes lletres molt pròpies de Charly, al punt i sense floritures, i compta amb els samples de BubaPro.

El videoclip de la cançó, dirigit per Omar Hachemi, s’hi pot trobar al canal de YouTube de Charly Efe i Loren D. És una peça audiovisual que s’allunya dels blocs d’edificis i de rapejar en descampats i ho substitueix amb una estètica pseudo-vintage, amb Charly fent del típic xiquet estadounidense que reparteix diaris.

Pel que fa al pròxim àlbum, es desconeix tant el títol com les cançons que portarà a banda d’aquest adelant, l’única dada coneguda és la data: 27 d’octubre. Per ara, tant els fans com els que han descobert a aquest artista fa poc, s’hauran de contemptar amb aquest nou senzill.

One Comments

Deixa un comentari