Cobaya Himalaya s’estrena amb “Mancuso”

Preocupats per si aquest any la pandèmia aturava molts dels projectes que estan emprenent els músics valencians, no hem pogut veure aquells que es plantejaven començar. Aquest és el cas de Cobaya Himalaya, un grup indie de la ciutat de València que canta en castellà i acaba de publicar un EP on han recollit les seues cançons. Amb un conjunt de 5 peces, el grup ha mostrat la seua carta de presentació al Spotify, i al Youtube, on alguns singles ja havien estat publicats el 2019 amb videoclip, com és el cas de “Mancuso” o “Miradas“.

A les seues cançons podem escoltar cordes de guitarres acústiques, elèctriques o de baixos, conjuntament als ritmes marcats per la bateria i, de vegades, fins i tot d’unes maraques. Amb tres integrants del cap i casal, i molta creativitat, ens han deixat cançons que van perfilant un cert estil únic del grup com “Mancuso”, que està completament cantada en una llengua inventada. El temps dirà quina serà la trajectòria d’aquest nou grup, que esperem que ens done moltes més lletres, però ara per ara gaudim i descobrim el seu treball:

Article corregit per Enric Moll.

Filòleg de professió i guitarrista d’afició. Des de Pego, la Marina Alta, combine la meua passió per la música i la filologia a la revista Sons de Xaloc com a corrector i redactor.

Àlex Franco

Àlex Franco

Periodista de carrer amant de l'indi Català. Orxata, Oques Grasses i Manel, els meus grups de referència. Conegut com @arrosambcoses a twitter. Llista d'Spotify personal: https://open.spotify.com/playlist/6D6fIeS84eMQJlfYBT7LGz?si=HZhmlnzlTF2xIzyjlKHDWw

Anteriors

Vienna i la seua “Trilogia del dòlar” particular

Recents

El Feslloc i altres festivals tornen amb noves mesures de seguretat