El cantant català Alfred García ha tret una nova cançó anomenada Crema la nit, que s’inclou en el seu tercer àlbum 1016/El Círculo Rojo. Aquest tema, que es va publicar el passat 31 d’octubre, ha comptat amb la col·laboració d’Alguer Miquel, cantant de Txarango. Així doncs, Crema la nit explota els sentiments més íntims i no s’allunya de l’estil de Txarango.

La cançó que acaba de publicar Alfred García és prou tòpica, d’amor i amb un marcat ritme suau. Amb tot, la lletra fa referència a la cultura valenciana, ja que en el segon vint-i-dos, Alguer Miquel menciona les falles valencianes. El costumisme també és un aspecte que es pot extreure de la cançó, amb referències a la plaça i a la quotidianitat.

La lletra de Crema la nit és seductora, que exprimeix el significat de les paraules i dels adjectius. Per això, tot i apostar per un ritme molt suau i, també, tòpic, la cançó aconsegueix tindre un significat bonic.

Sense cap dubte, la fusió de les veus d’Alguer Miquel i d’Alfred García també és un factor a tindre en compte. Les veus tenen un timbre molt semblant que funciona a la perfecció amb el significat i el ritme de la música.

 

Deixa un comentari