Ciudad Jara, el projecte que va nàixer el passat octubre de la mà de Pablo Sánchez, compositor i cantant de La Raíz, i que ja vos vam introduir a aquesta revista, ja té data per a la publicació del seu primer treball discogràfic que veurà la llum el pròxim 7 de febrer de l’any 2020.

El passat 18 d’octubre va veure la llum Ciudad Jara, la nova formació de Pablo Sánchez. El que ha sigut durant més de deu anys cantant, compositor i membre de la tant coneguda – i estimada- banda La Raíz, anunciava l’inici d’una nova etapa, d’un nou viatge. “Donde nace el infarto” es el nom del primer disc d’aquest grup que s’ha cultivat durant més d’un any i que veurà la llum a principis de febrer de l’any que ve.

L’estàtua que hi ha enmig de la portada del single pertany a Calvin Russel, un escultor anglés amb família a Gandia. Abans de morir, Calvin va deixar un regal, una còpia de l’escultura. Hui en dia, l’escultura viu enmig d’una escola d’art a aquesta localitat i inspira les noves generacions. Ciudad Jara l’ha utilitzada per la construcció d’aquest nou projecte. A més, des del grup, donen les gràcies a la família Montaner Russel pel permís que els han donat per a utilitzar-la com a icona i, d’alguna manera, tornar a donar-li vida.

Aquest àlbum s’ha gravat als estudis de Casa Murada, a Tarragona, sota la producció de Santos&Fluren i Tato James. Un procés que la banda ha anat compartint amb els seus seguidors a través de les xarxes socials i que va quedar plasmat la setmana passada amb el primer avançament d’aquest àlbum debut.

 

Pablo Sánchez torna i tot apunta a què, amb ell, tornen més lletres i la música. L’avançament de l’àlbum ja fa palesa la mescla d’estils i la forta càrrega de lírica. No hi ha cap dubte que les expectatives són molt altes després d’haver sentit els altres grups sorgits arran de La Raíz.

Encara no hi ha cap confirmació de la banda Ciudad Jara als escenaris, però el que sí que se sap és que la data per al concert de presentació serà al març del 2020.

Deixa un comentari