Els Jóvens del folk

Els Jóvens és un grup de pop-folk valencià nascut a l’Alacantí de la mà de Pep i René. Tot això, part dels components provenen de diferents llocs del País Valencià. La banda destaca per les seues lletres amb temes actuals acompanyats per ritmes tradicionals i instruments tan variats com el guitarró, la bandúrria o el llaüt. Segons diuen ells mateixos, intenten incorporar la música i la cultura popular valenciana a la seua visió de veure el món.

El seu primer i únic disc veu la llum el 2018. L’àlbum Els Jóvens obté una bona acollida als Premis Ovidi, on aconseguixen 5 nominacions i guanyen en 4 categories: grup revelació, millor lletra (per T’ailoviu més que l’hòstia), millor cançó (per Anís Tenis) i millor disseny; i destaquen a la primera edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, en obtindre 3 guardons: millor artista revelació, millor cançó (per Anís Tenis) i millor disc.

admin

admin

Melòman, cinèfil, fotògraf i esquerrà d'idees. Valencià que no entén diumenge sense paella ni estiu sense orxata. Nòmada al món i sedentari a casa. Estime tant la llar com la distància. El meu treball em permet compatibilitzar una vida inestable i deslocalitzada amb un fort vincle amb la meua terra i la seua cultura viva. Representant i roadmanager per a grups i festivals valencians.

Anteriors

La duna més gran d’europa

Recents

Quarta edició de l’Arrankapins al Grau de Castelló

X
X