La nova banda gandiense conté exintegrants de La Raíz i Sujeto K

 

La banda gandiense Fukushima ha publicat el seu primer single My friend, una cançó enèrgic i ràpid amb una direcció molt propera al Hard-Rock. Aquest tema és el primer videoclip del seu futur disc Playing to kill, la publicació del qual ja està signada amb la discogràfica Rock Estatal Records i s’espera cap al 27 de setembre. El disc comptarà amb 8 composicions a banda del senzill i serà completament en anglès.

 

 Segons el bateria del grup, Felipe Pipe  Torres (ex-La Raíz i bateria en Valira),el projecte nou ja porta «un parell d’anys» de treball darrere per aconseguir «un disc de rock-metal que donarà que parlar»  i això es pot veure en que el grup ja va fer una actuació en directe junt a Narco. A més de Pipe, Fukushima compta amb un altre músic veterà: Xavi Novo Martínez, ex-guitarrista de Sujeto K, que ara també s’hi encarrega de la guitarra. La banda la completen el vocalista Simó Moratal, Carlos Contreras al baix i el segon guitarrista Nando Martínez.

 Pel que es veu de moment, Fukushima compta amb un sò paregut al rock dur del estil de grups com Airbourne o Black Label Society, en altres paraules, un estil ben allunyat del que estan acostumats els seguidors de La Raíz. Si bé, es  podria dir que aquest nou grup està bastant més aprop de la música que produia Sujeto K en el seu moment. A més, si el que prometen és Rock i Metal, també seria d’esperar que My friend no siga el tema més pesat del futur elapé.

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Felipe “Pipe” Torres (@pipe_torres_gutierrez) el

Deixa un comentari