Roba Estesa fa pensar i ballar

Dolors (Halley Records, 2020) és el nou EP de Roba Estesa, el grup format al Camp de Tarragona al 2013 per Alba Magriñà, bateria i percussions; Anna Sardà, baix, violoncel i veus; Clara Colom, acordió diatònic i veus; Claudia García-Albea, violí i veus; Gemma Polo, veu; Laia Casanella, guitarra espanyola; Helena Bantulà, guitarra elèctrica, i Sandra Bracke, intèrpret en llengua de signes. Aquest EP conformat per quatre singles segueix el seu estil folk musical fusionat amb músiques urbanes i festives.

Aquesta proposta, que guanya terreny a l’electrònica, pretén arribar a un nou públic sense deixar la seua vessant reivindicativa, ja que el grup l’ha dedicat «a totes aquelles que lluiten per la seua memòria». Els temes que s’aborden en Dolors són cures, desmemòria històrica i transformació social que fan pensar, però també fan ballar. L’EP ve després de dos anys des que es va publicar el segon disc Desglaç (Coopula Records, 2018) i deixa ganes d’escoltar-ne més.

Corregit per Maria Bodí

 

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

“Donde nace el infarto”: el costat més subtil de Pablo Sánchez i Ciudad Jara

Recents

Leukoners s’arrisca amb un estil poc treballat al País Valencià

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *