Saüc és una banda de hard rock i metal alternatiu formada a finals del 2017 a Balaguer, Lleida, pels músics Rubén Peries i Eduard Arjona, a les guitarres; el vocalista Àlex Fuentes, David Moreno, tocant el baix; i el bateria Albert Gasen. Amb un un sò implacable i excitant que rememora grups clàssics com, per exemple, Sangtraït; amb tocs de rock dur a l’estil de Krokus i heavy metal clàssic dels anys 70 i 80.

Actualment, la banda compta amb 3 singles publicats que es poden trobar al seu canal de YouTube, dos d’ells amb un videoclip. La primera d’aquestes tres és Lladre, un tema canyer amb moltíssim groove que constitueix una vertadera carta de presentació, la cançó compta també amb un videoclip on podem veure la banda interpretant-la. El segon videoclip és de Paraules del mestre, un tema rocker en el sentit més directe de la paraula, el videoclip del qual ens parla sobre el que significa deixar la infantesa. Per una altra banda, el tema més pròxim al heavy metal tradicional que han publicat Saüc és Destí, aquest ésta penjat a la xarxa acompanyat d’un vídeo amb la lletra.

Actualment, el grup ha signat amb Nomad Studios i té un nou senzill anomenat Harpies previst per a ser publicat a finals d’aquest estiu. A més, segons la seua web, els lleidatans es troben ara mateix a l’estudis preparant més temes per poder editar un àlbum complet a finals del 2019. Si bé Saüc han demostrat alguna cosa amb aquestes tres cançons, és que son un conjunt extremadament versatil i amb un estil molt variat, fet que converteix l’LP anunciat en un treball molt prometedor.

Deixa un comentari