Screwed Loose: el grup de metal alternatiu de Canals que prepara el seu debut

Screwed Loose es un grup de rock dur i metal alternatiu en anglés procedent del poble de Canals format pel cantant i bateria Hugo T. Robinson, els guitarristes Jordi Montoro i Manuge Tortosa i el baixista Cristian Solves. Amb un estil caracteritzat per tenir molta distorsió, el groove i les harmonies entre veus raspades i netes, la banda ha acumulat un ampli repertori de versions, però porta preparant des de l’any 2018 el seu disc debut, Heart of screws, que es publicarà el pròxim dimarts 4 de febrer.

De moment, només disposem de dos avanços d’aquest pròxim elapé, que compta amb una portada dissenyada per Bill Smith, un artista que ha col·laborat amb grups de la talla de Led Zeppelin o The Cure. El primer és Stick together, un tema reflexiu i obscur amb riffs potents, on destaquen especialment les veus harmonitzades de Robinson i Montoro. Tanmateix, el segon tema que han publicat, This place pt.1, n’és tot el contrari: és una cançó instrumental molt més curta on el grup demostra la seua qualitat i creativitat musical, sent així un atractiu teaser del treball complet.

Tanmateix, si algú no pot esperar fins al dia 4 per a escoltar el nou àlbum d’aquests quatre canalins ja pot anar a veure’ls aquest dissabte a la sala El Asesino de València. Una cita on possiblement poden sonar alguns dels nous temes, o també gaudir de l’ampli repertori de versions que el grup ha acumulat durant els seus primers anys.

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Anteriors

Les noves sensacions de “La petita rambla del Poble Sec”

Recents

Els discs que es publicaran aquest 2020

X
X