Tardor tancarà gira demà divendres, 11 d’octubre, a Patraix. L’últim concert de la gira es celebrarà a la plaça del barri de València que va donar nom al seu tercer disc d’estudi. A la festa es sumaran els grups L’Home Brut i Verbena Warriors.

Finalitza així una de les gires més properes del grup valencià. Pobles i barris -lluny dels grans festivals de l’anterior gira- han sigut els escenaris d’aquesta gira que no podia posar punt i final sense retre homenatge al lloc on va començar tot”. El quintet valencià mai ha xafat Patraix, malgrat que està present en les seues cançons, fotografies, videoclips i entrevistes.

És hora de retornar les melodies al barri que les va prestar“, destaca Tardor. El recital forma part de la programació de les Festes Populars de Patraix i convertirà la plaça del barri en un auditori natural que bressarà la banda i el públic. El ‘Festitraix’ començarà a les 22.30 hores. El grup promet “una festa colossal” com a punt i final a tot un viatge i promet sorpreses per a tots aquells que s’esperen al final de la festa.

Deixa un comentari