31 FAM publica “Un Plan B”

31 FAM, el grup de trap de Sabadell, va publicar el seu nou senzill Un plan B el passat dimarts vint-i-tres de juny. La cançó es tracta d’un tema amb ritme de reggateon i l’estil soft del grup que tant els caracteritza. La producció va a càrrec de Koalekay, productor que ha signat molts dels seus treballs anteriors. La nova publicació es tracta del primer avançament de Valhalla (Vol. 2), el tercer disc del grup que sortirà a la tardor.

El nou llançament del grup català de música urbana va acompanyat d’un videoclip en què podem vore als membres de la banda en una actitud més relaxada. Al vídeo, «La família» del Vallès Occidental apareix bevent en una terrassa, banyant-se en una piscina i la mar o a l’estudi de gravació.

Situacions més despreocupades que, juntament amb l’elevat component rítmic del senzill, converteixen el llançament en l’aposta del grup per iniciar l’estiu.

 

Valhalla, un disc en dues parts

31 FAM va publicar el seu segon disc, Valhalla (Vol. 1) (Delirics, 2020), el sis de març d’aquest any. L’àlbum, malgrat que suposava un avançament en l’estil del grup, patia d’un nombre de talls no gaire elevat ―huit cançons―. Aquesta curta duració es veurà compensada amb Valhalla (Vol. 2), el tercer treball de la formació que serà publicat durant els últims mesos d’aquest any. Un Plan B és el primer tema que coneixem del segon volum d’aquest disc.


Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Carlos Cuesta i Martínez

Carlos Cuesta i Martínez

Els meus pares em van ensenyar bona música de menut, però per algun motiu ara escolte Bad Gyal. Sent deler per l’indie, el trap i el jazz, però no m’ho tingueu en compte. Si vols saber quina música escolte la tens ací: https://open.spotify.com/playlist/5sZbp32vvHghSL4qQYojdb

Anteriors

Assot combina death’n’roll i les llegendes de Montseny

Recents

Prozak Soup homenatgen a Ovidi Montllor amb la seua versió de “L’escola de Ribera”

X
X