Abisme segueix innovant amb “Miralls”

Després del llançament del seu primer disc Quasi una victòria en febrer d’aquest 2019 i la seua nominació als Premis Ovidi com a millor disc de rock, el grup d’Algemesí Abisme va llançar un nou single a finals de novembre anomenat Miralls. Segons Abisme, la cançó, en format de videoclip, és un breu parèntesi entre el seu primer àlbum i un EP que començaran a gravar al febrer de 2020.

Per a Abisme, Miralls parla de la necessitat d’enfrontar-se a les pors pròpies i a aquells traumes arrelats al nostre passat i que no ens deixen poder avançar. El videoclip tracta de representar aquesta lluita interior que es dona quan es té la necessitat de donar el pas, però els records ho impedixen amb recursos com la marxa enrere i la il·luminació, present a les dues bandes dels miralls.

El single ha sigut gravat per Facundo Novo (de Novoestudios), mesclat i masteritzat per Raúl Nácher (Soniart). Per altra banda, el videoclip corre a càrrec d’Àlex Zacarés. Per al seu pròxim treball, el grup algemesinenc repetirà amb Raúl Nácher amb la intenció de buscar un so més “compacte i oscur”. Un nou estil que s’allunye de les melodies de caire més alegres presents a Quasi una victòria.

Carlos Cuesta i Martínez

Carlos Cuesta i Martínez

Els meus pares em van ensenyar bona música de menut, però per algun motiu ara escolte Bad Gyal. Sent deler per l’indie, el trap i el jazz, però no m’ho tingueu en compte. Si vols saber quina música escolte la tens ací: https://open.spotify.com/playlist/5sZbp32vvHghSL4qQYojdb

Anteriors

Cactus es fa un lloc dins la música electrònica en valencià

Recents

Cactus aposta pel sentit dins del sense sentit

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X