L’amor i el desamor a “Roma”, de Cactus

Només un any i mig després de la seua irrupció en el panorama musical valencià, Cactus segueix consolidant-se a l’escena electro-urbana valenciana amb la presentació del seu segon disc Roma (Halley Supernova). Aquest nou àlbum és un cant a l’amor, i més concretament, al desamor.

El seu nom Roma, “amor” al revés, simbolitza segons els membres de Cactus “el desamor, és a dir, allò més oposat a l’amor”, que és el tema principal del disc. Com ells mateixos expliquen, la temàtica de l’àlbum ha sigut escollida perquè l’han composat mentre alguns dels membres del grup passaven per “etapes amoroses turbulentes”. Tot i tindre una temàtica molt definida en la majoria de les cançons, la versatilitat del disc és part de la seua riquesa, ja que s’hi poden trobar una gran varietat de gèneres i estils musicals.

Amb només un any i mig de vida, Cactus s’ha posicionat com un dels grups de referència al panorama de la música electrònica i urbana en valencià. Des del seu inici ja han actuat a festivals com el Feslloc, el Festivern i el Festardor.

Carlos Cuesta i Martínez

Carlos Cuesta i Martínez

Els meus pares em van ensenyar bona música de menut, però per algun motiu ara escolte Bad Gyal. Sent deler per l’indie, el trap i el jazz, però no m’ho tingueu en compte. Si vols saber quina música escolte la tens ací: https://open.spotify.com/playlist/5sZbp32vvHghSL4qQYojdb

Anteriors

Tornen els ‘Sons d’hivern’ als carrers de Pego

Recents

Espardenyes: “De moment preferim contar les nostres històries”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *