Blaumut torna amb “De veritat”, primer senzill del nou disc

El grup barceloní Blaumut va presentar De veritat, el primer senzill del seu nou disc 0001, el passat divendres 10 de gener. En aquest primer tall del nou àlbum, el grup aposta per un caràcter notablement animat, tant a l’inici amb les cordes distintives de la formació (el violí de Vassil Lambrinov i el violoncel d’Oriol Aymat) com a la conclusió de la cançó on s’introdueixen diversos elements com un cor de veus blanques. Aquest estil esperançat es veu reforçat al missatge del tema: «retrobar-se amb la pròpia essència», explica el grup.

Per una altra banda, 0001 es publicarà el pròxim 14 de febrer. El quart disc de Blaumut tindrà tretze cançons i ha sigut produït per Joel Condal, Xavi de la Iglesia i ha comptat amb l’assessorament artístic i els teclats de Dani Espasa. La formació barcelonina defineix el seu nou àlbum com un treball conceptual a nivell musical i gràfic i com un circuit «que es dibuixa entre la part racional, emocional i física de cadascú».

El grup farà una gira de presentació del nou disc al Principat enguany, amb actuacions a Girona (ja exhaurides), Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Horta d’Avinyó, Terrassa i Salt.

Corregit per Maria Bodí

Carlos Cuesta i Martínez

Carlos Cuesta i Martínez

Els meus pares em van ensenyar bona música de menut, però per algun motiu ara escolte Bad Gyal. Sent deler per l’indie, el trap i el jazz, però no m’ho tingueu en compte. Si vols saber quina música escolte la tens ací: https://open.spotify.com/playlist/5sZbp32vvHghSL4qQYojdb

Anteriors

Pupil·les publica el seu nou senzill “Báilatelo sola”

Recents

David Eldemuro, integrant de Cactus: “Cactus és un projecte molt pensat”

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X