Suu aconsegueix la ventura personal amb l’últim disc

Ventura: Estat de felicitat en el que es troba una persona que ha aconseguit els seus desitjos.

Suu és una de les cantants catalanes més seguides i escoltades actualment amb 71K seguidors a l’instagram. Ventura és l’últim disc, el segon de l’artista, que ha vist la llum aquest passat 10 de gener i suposa un gran canvi respecte al seu primer disc, Natural. Si bé el seu estil pop festiu que, de vegades abraça el reggae, l’ska i el calypso, a aquest últim treball evoluciona a temes més íntims com bé ja va deixar en clar en el primer avançament, Tant de Bo. 

El disc, produït per Carlos Sadness, no només compta amb un gir notable pel que fa al gènere musical sinó que també compta amb 9 cançons i només una d’ella en català. Si bé en Natural disposava de la meitat de cançons -aproximadament- en català, en aquest disc només hi ha una cançó. Alguns dels seguidors d’aquesta cantant han reivindicat la falta de cançons en la seua llengua materna.

No obstant això, es nota la gran feina que s’ha fet amb Ventura a tots els nivells ja siga des de les pròpies lletres de les cançons, molt més íntimes, fins a la producció dels temes. És molt difícil créixer dins un panorama amb tantes propostes diferents, però no dubtem que Suu continuarà creixent i sorprenent els seus oients amb treballs tan cuidats com aquest últim.

Les primeres dates de presentació ja s’han donat a conéixer. La primera parada serà a Madrid el 17 d’abril (Sala Nazca), passant per València el 24 d’abril (Ram Club) i l’endemà, 25 d’abril per Barcelona (Sala Barts).

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

El Festivern acomiada l’any amb un dia més de música i oci alternatiu

Recents

Smoking Souls: “Ens alegra que la gent encara escolte discs sencers en plena era del consum immediat”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.