[Repàs d’actualitat] Stay Homas, Gener i Vienna publiquen avançaments dels seus propers discs

Stay Homas va publicar el seu nou senzill Let It Out (Sony Music) aquest divendres. La cançó és el primer avançament del seu primer disc de llarga duració Agua (Sony Music). Fa tan sols dues setmanes el grup emergent barceloní va publicar Por el camino, tema que forma part de la banda sonora de la pel·lícula Mamá o papá (Dani de la orden, 2020).  A principis d’estiu el trio de Barcelona va publicar la mixtape Desconfination (Sony Music) amb les seues cançons més valorades dels seus llançaments durant el confinament.

Mafalda va publicar dijous el seu nou tema La duda (Maldito Records) amb la col·laboració d’Emiliano G. Brancciari, cantant del grup uruguaià No te va a gustar. La duda forma part de l’EP A 10 minutos (Maldito Records), un àlbum de dues cançons en el que podem trobar també La plaza (realitzada amb la col·laboració de Pedro Pastor).

Pepet i Marieta va publicar aquest divendres el seu nou senzill La vacuna (KZoo Music) en col·laboració amb The Tyets. El tema, amb l’estil de reggaeton suau i la producció de Genís Trani (Sr. Willson, Sharif), és el primer avançament del seu nou disc que, segons confirma el grup, «aniran desgranant a singles durant el 2021». Per adaptar-se a les restriccions sanitàries de la pandèmia, la formació ha preparat un nou espectacle que fins ara han mostrat a concerts en línia, però que portaran als escenaris en una gira de presentació a principis de 2021.

Andreu Valor ha publicat el senzill Fugir de mi (Autoeditat), amb la col·laboració de Laura Rambla. La producció ha estat a càrrec de Blai A. Vañó i Hèctor Tirado. Fugir de mi és el segon llançament del cantautor de Cocentaina aquest mes, després de la publicació de La ciutat a la setmana passada.

Gener ha publicat La gente joven (Riu Sec), el segon avançament del seu quart disc després del primer tast La trama principal que vam poder gaudir a finals d’octubre. El tema, produït per Jorge Martí, és una mostra de l’adaptació del grup de pop rock valencià al castellà, llengua en què realitzaran el seu quart àlbum d’estudi. Gener ha publicat els discs El temps del llop (Mésdemil, 2014), Oh, germanes! (Mésdemil, 2016) i Cante el cos elèctric (Riu Sec, 2018).

Vienna va publicar aquest divendres un nou senzill. Com vam avançar al repàs d’actualitat de la setmana passada, el tema s’anomena No és tant això (La Cupula Music) i és el tercer avançament del segon disc del duo que, segons Vienna, vorà la llum el març de 2021. Fins ara hem pogut escoltar dues cançons del proper segon àlbum: Per uns quants dòlars de més Alacant o el pop d’ací. A principis d’any vam poder gaudir d’ Hem trobat un pis per a llogar (La Cupula Music), el primer disc del grup de pop folk.

Nereu i Les Bèsties Marines és una formació que acaba d’estrenar Descalç, el sisé avançament del seu primer disc: un àlbum de deu talls. Fins ara hem pogut gaudir dels senzills de promoció Salpar junts de nou, Adéu petitDolça mar, No pensis que t’estimo i Pensa.

Viña Road

Viña Road és una edició itinerant del Festival Viña Rock que recorrerà diverses ciutats de l’Estat espanyol. La primera parada tindrà lloc el proper diumenge 29 a la Marina Sur de València. Al cartell de la jornada podem trobar Valira, Señor Oca i Maluks, que començaran les actuacions a les dotze del migdia. L’aforament serà de 400 persones.

Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Sons de Xaloc

Sons de Xaloc

Anteriors

A la valenciana amb Senior i el Cor Brutal

Recents

El ball del vetlatori: quan li cantàvem a la mort