Ferran Palau ha alliberat aquesta setmana el seu últim treball, ‘Parc’

Una setmana més, Sons de Xaloc apropa als seus lectors tota l’actualitat de la música catalana. Així doncs, destaquem que l’artista Ferran Palau va treure el 19 de febrer el seu últim treball, Parc (2021, Hidden Track Records). El disc ja es troba a totes les plataformes i també estan disponibles per a la compra els discs en físic, segons ha anunciat l’artista per les seues xarxes principals. 

Cecilio G. ha llençat aquest divendres un tema anomenat The Animals amb motiu de les protestes d’aquests últims dies a causa de l’empresonament del raper Pablo Hasel.

Noctämbuls ha llençat també Fins Aviat, el tema del seu segon disc ‘Torres d’Ivori’ (Rock CD Records, 2019). La música ha estat remasteritzada pel grup i  tornada a gravar amb la veu del seu nou cantant, Héctor Llauradò.  

 

Bricks the Yet han estrenat CV-230, que mostra el primer llançament d’aquest grup per saber quin és el seu estil. Així doncs, us animem a pegar-li una ullada!

 

El 19 de febrer Òrbites va estrenar Vull Esprintar, un senzill que ve acompanyat de videoclip. Aquest tema és l’avançament del proper treball del grup, ‘Celobert’. 

 

Maruja Limón ha estrenat un nou single en format live session amb Txarango: Vinc amb tu. Ací podeu accedir a l’Spotify d’aquest grup català per poder tastar aquest senzill i descobrir els seus temes. 

Novembre Elèctric ha estrenat La Sed amb videoclip. Aquesta cançó ha estat produïda per Pachi García Alís i el videoclip és de Javier López de 3 Visual. 

L’home Brut ha llençat Magre (En Directe), gravació i mescla del qual han sigut portats per Tono Hurtado. Ací podeu veure aquest vídeo en directe. 

 

El 16 de febrer Makhno van estrenar El Diablo. Així mateix, també volem recordar que el passat 8 de gener l’artista va estrenar No puedo respirar, primer tema del seu EP ‘Historias’. 


Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Sons de Xaloc

Anteriors

Radiografia del sector musical valencià un any després de la pandèmia

Recents

El viatge en espiral de Lildami

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.