Buhos està a prop dels déus

“No sé què ho va fer, quan va començar, quin va ser el primer intent valent ni aquest sentiment,
són tantes nits amb els ulls humits i crits fent-nos volar pel cel,
vull parar el temps i fer-vos eterns”

Aquest és un fragment de l’inici de la nova cançó del grup català Buhos. Després de l’aturada d’aquest grup, el passat 19 d’abril van presentar el que és el primer single del seu proper disc, El dia de la victòria. En A prop dels Déus, els set membres del grup agraeixen a tots els seguidors, ja que no saben “com ens ho tornaran” per tots els quilòmetres que han fet. A més, Guillem, Joan, Klaus, Josep, Albert, Jaume, Pep i Petit Boom reflecteixen com s’han sentit durant tota la trajectòria de la banda.

A més, el grup va traure les dates, per ara, dels concerts de presentació al Sant Jordi Club (Barcelona) i a la sala Riviera (Madrid) i ja s’han comprat aproximadament 1.000 i 140 entrades, respectivament. El nombre d’entrades venudes, igual que el de reproduccions de la cançó, augmenta com l’escuma, ja disposen de 132.179 visualitzacions en YouTube.

“Guanyats mil combats, tants quilòmetres hem fet plegats, no sé si estem desperts o tinc els ulls oberts, i estem a prop dels déus”. La tornada de la cançó i, en general, tot el videoclip, està compost de plànols de concerts de Buhos on apareixen els seus seguidors. Tot per a reforçar aquest missatge de “gràcies” que vol enviar la banda al públic.

 

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

“Love Is Hell” de Goa i els Trankimazin lluny de casa

Recents

Ulls mescla sons psicodèlics en la seua proposta de rock progressiu