“Alacant” és el primer avançament del nou disc de Bacora

[ACTUALITZACIÓ]: per al moment que aquest article ja estiga publicat, el tercer disc de Bacora, ‘Antifans’ ja estarà disponible per a escoltar. Llegiu la ressenya del disc complet a partir del dijous 22 d’abril.

El dimecres de la setmana passada, Bacora va publicar “Alacant”, el primer avançament del seu proper àlbum: Antifans (autoeditat, 2021). Tal com indica el títol, aquest nou tema és un cant a la capital de les comarques del sud. Amb aquest tema i l’àlbum -ja anunciat per al 15 d’abril-,  la banda de punk de les Comarques Centrals de Califòrnia torna amb el seu estil ràpid i reminiscent del so de grups de la costa oest estatunidenca com NOFX o Blink-182. Aquest pròxim disc serà el tercer elapé del grup després de Surf & raspall (autoeditat, 2014) i Foc you! (autoeditat, 2017).

La cançó reivindica la ciutat i tots els seus elements reconeixibles –La Santa Faç, les fogueres o la llegenda urbana del Negre Lloma–, al mateix temps que punxa a València i Castelló. Tot això per a reclamar a «Alacant la gran capital dels Països Alacants». Aquesta cançó, l’únic senzill que arriba abans del disc, s’ha publicat juntament amb un videoclip en el canal de Youtube del grup. La direcció i el guió del vídeo ha corregut de part de Ricard “Tàpera” i compta amb la col·laboració del Casal Popular Tio Cuc.

Article corregit per Víctor Gil.
Guisant Filologia Catalana, alhora que fregisc art, música i diversos coneixements. Aquesta és la raó de ser ací, corregint o escrivint. Tres coses que m’encanten són: les rebequetes, l’esquirolet d’Ice Age i el palo santo. Tant de bo Aretha Franklin haguera cantat en valencià, per a escriure-li un article de vint fulles i quedar-me més ample que llarg.

Article escrit per:

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Iglú presenta IO, el seu primer àlbum

Recents

Rigoberta Bandini i les ganes de lladrar

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.