Àlex Blat, Roba Estesa i Suu ens porten novetats musicals

Prompte veurà la llum el nou disc d’Oques Grasses: A tope amb la vida

Ja hi ha data de llançament del nou treball discogràfic d’Oques Grasses. A tope amb la vida és el títol d’aquest nou LP de 10 cançons, el qual podrem escoltar el pròxim 28 de maig. Fa pocs dies vam poder escoltar el primer avançament, “Bye Bye”. Ja es pot reservar el disc per tal de rebre’l el dia de l’estrena.

 

Àlex Blat, cantant de Tardor, inicia el seu projecte en solitari amb Declaració d’intencions

El cantant i compositor de Tardor llança el primer senzill de què serà el seu debut discogràfic en solitari. El disc, que veurà la llum en juny, s’anomenarà La veritat. Amb “Declaració d’intencions” (Primavera d’Hivern), comença el nou camí d’Àlex, veu principal i compositor de Tardor. Ho fa amb aquesta cançó folk-rock acompanyada d’un videoclip gravat en analògic. Aquest el protagonitza l’actriu de L’Alqueria Blanca, María Maroto, i ens conta una història de misèries i d’alegries del dia a dia.

 

Mural sonor, un regal per a la nostàlgia

Acció Cultural del País Valencià celebra el seu 50 aniversari amb quatre discs que formen un recull de la música valenciana. El projecte s’anomena Mural Sonor i en ell es repassa la història de la música del País Valencià a través del pop-rock, la cançó, el folklore i la música festiva. En aquests discs col·laboraran desenes de músics i intentaran que es faça possible gràcies a un Verkami que necessita aconseguir 80.000 euros. Els discs tindran títols encapçalats per les inicials ACPV: A d’Arrel per a la música tradicional; C de Carrer per a la música festiva; P de Pell per a la cançó d’autor; V de Veta per la música pop-rock.

Suu i Carlos Sadness ens sorprenen amb “Barcelona Tropical”

Els dos artistes s’uneixen per presentar-nos aquest tema amb el qual ens fan redescobrir Barcelona, animant a veure una visió de la ciutat que apareix si aprens a mirar. Sadness, que es llança per primera vegada a cantar en català, ens fa entrar al seu món de colors i fruites en el videoclip del single. La col·laboració va sorgir perquè van treballar junts al disc de Suu Ventura, del que Carlos n’era productor.

 

Roba Estesa presenta el seu nou single amb videoclip, “Oceà”

“Oceà” (Halley Records) és el primer avançament del tercer treball de Roba Estesa. Aquest ha estat enregistrat i mesclat a El MGTZM estudis (Vic) i masteritzat a Sterling Sound (New Jersey, USA) per Randy Merrill. Amb tocs folk-fusió ens presenten un videoclip ben alliberador que fa un molt bon tàndem amb la lletra.

 

Bredda inicia la seua campanya de micromecenatge

El grup lleidatà Bredda ha decidit iniciar un Verkami per tal de tirar endavant el projecte del seu primer disc. El nou disc Resiliència necessita 6.000 euros en 40 dies per tal de veure la llum. Asseguren que serà un disc ple d’emocions, relats i sensacions fusionades en un estil únic de rock, reggae i rap, on moltes persones se sentiran identificades. Podreu trobar l’enllaç del micromecenatge a les seues xarxes.


Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Sons de Xaloc

Anteriors

Gertrudis: la revolució de la rumba catalana

Recents

La Màfia de la Ç: “No parlem de res, però parlem de tot. No és res més que les inquietuds de qualsevol jove”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.