Antítesi, front de batalla del rap valencià

Antítesi és un raper amb més d’una dècada de rap fet en valencià, ha col·laborat amb grups com Pupiles, Negossiet Studio, McGibigi, DjRule o Ràdio Macramé.

Fa pot presentava el seu nou tema “Drama”. Aquest nou tall ha estat signat per YekeBoy qui firma el beat, productor del duo MOM (Erick Hervé & Yeke Boy). La gravació, mescla i màster corre a càrrec del prolífic DJ DjRule (Pupiles, Maldats). La cançó es presenta amb un videoclip dirigit per Alberto Mollá (conegut per dirigir clips a Los Chikos del Maíz, Erick Hervé, El Hombre Viento).

Drama és un tema fresc, de cara a l’estiu que ironitza sobre les queixes del món modern. El clip està gravat a l’Albufera de València, un lloc idoni per a representar l’esperit estiuenc del tema.

admin

admin

Melòman, cinèfil, fotògraf i esquerrà d'idees. Valencià que no entén diumenge sense paella ni estiu sense orxata. Nòmada al món i sedentari a casa. Estime tant la llar com la distància. El meu treball em permet compatibilitzar una vida inestable i deslocalitzada amb un fort vincle amb la meua terra i la seua cultura viva. Representant i roadmanager per a grups i festivals valencians.

Anteriors

Llista de reproducció Sons de Xaloc

Recents

El Festiuet ressonarà demà a les platges de Tarragona

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X