Arc de Triomf publica el videoclip del tema ‘Carrer de Marina’

Com ja venim dient en la revista, són molts els artistes que decideixen publicar alguna cançó o videoclip, i Arc de Triomf no n’és cap excepció. El grup català, amb un disc publicat el passat 28 de febrer (Nascuts per Molestar), ha publicat el videoclip del tema Carrer de Marina. En aquesta situació de confinament, la cançó és un himne a tot allò que ara no podem fer com les nits d’amor i amistat viscudes, en aquest cas, al Poble Nou, però extrapolables a cadascun de nosaltres i el nostre entorn.

El videoclip, rodat al mateix Poble nou, està ambientat en un loft industrial on el grup organitza un concert casolà. Conviden amics i amigues a penjar cartelleria per racons de la ciutat amb l’objectiu de poder tocar “fora d’aquest pis d’una vegada”. El concert es converteix en una festa on sorgeix l’amor i l’amistat arran de la música i l’ambient explosiu que tant caracteritza aquest grup.

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

Nacidos de la Tierra torna a València amb el seu nou tema, ‘Hemos’

Recents

Hivern estrena ‘Culpable’ per a tractar de redimir-se amb el passat

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X