Ariox: lletres intenses i directes

Ariox naix de la mà d’Ariadna Casas, una jove artista del Vallès Oriental que va començar a publicar les seues peces l’agost del 2020. Unes composicions que va crear durant el primer confinament i que van formar el primer EP d’Ariox, anomenat Venir fins aquí (2020). Actualment, Joana Pacho (guitarra i veus) i Júlia Martín (bateria i teclats), s’han sumat al projecte.

Es podria dir que l’estil musical d’Ariox encaixa en l’indie-pop. Les seues cançons tracten diversos temes des d’una perspectiva adolescent, amb unes lletres directes, vives i sinceres i amb una veu tendra i delicada.

Imatge extreta del perfil oficial d’Instagram d’Ariox

Després del seu primer EP, Ariox ha publicat dos senzills. El primer s’anomena “Nokia”: va estar publicat el gener de 2021 i és una col·laboració amb l’artista Ven’nus. El segon senzill ha estat publicat aquest mes de març i s’anomena “Fotre el Camp”. Aquest últim el va escriure una vesprada que Ariadna Casas tenia ganes de fotre el camp amb una persona que estima, tal com ha explicat en les seues xarxes socials.

Ariox ja ha anunciat en les seues xarxes socials que està treballant en el seu segon EP. L’artista compta amb uns 3800 oients mensuals al Spotify. Les seues cançons més escoltades, segons aquesta plataforma, són “Dies d’estiu” amb 39000 reproduccions, “Desig” (36000), “Dins meu” (20000) i “Dos per tres” (16000).


Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Laura Martínez Folch

Estudie periodisme a l'UJI i soc de Vila-real. El que més m'agrada és investigar, conéixer i la música en valencià. A més, em fascina contar i descobrir a la gent nous mons. La Fúmiga, Buhos i Estopa se situen al meu top 3.

Anteriors

Maria Arnal i Marcel Bagés estrenen ‘Clamor’, el seu segon disc

Recents

Les nostres referents musicals

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.