Aspart presenta el seu segon treball, ‘Pols al vent’

“Pols al vent” és el títol del nou treball d’Aspart, que apareix uns dies després de l’avançament en forma de videolyric, “Eufòria“. El grup de l’horta continua fidel al punkrock en el seu segon treball, gravat a Elefante Estudios amb Antoni Laguna (Mafalda) i a Jam Estudios entre els mesos de gener i febrer d’aquest any. 

El disc compta, a més,  amb les col·laboracions de La mari a i de Agus, vocalista de Los de marras, un grup referent de la banda i amb qui guarden molt bona relació.  De fet, el passat Festardor vam poder veure als dos grups junts a l’escenari després que els components d’Aspart, que van obrir el festival amb poc públic a causa d’una pèssima organització del festival en les taquilles, foren convidats per Los de marras a cantar amb ells. 

I es que Aspart ha girat arreu del País Valencià i ha estat en festivals com el Festardor, Cebarock, Primafest,  l’Aplec del camp de Túria o la nit de Rock d’Albalat; i ha passat per ciutats com València, Castelló, Vila-real, Canals, Ontinyent, Montcada o Meliana.  

Allà pel 2016 Aspart començava el seu camí amb una maqueta, seguida del single “Fantasia sexual”, i el 2018 sortiria a la llum el seu primer àlbum anomenat “Deliris de pobresa”. Amb “Pols al vent” Aspart ens presenta una proposta més madura i fa un pas més en la seua trajectòria. El disc ja disponible en totes les plataformes digitals. 

 

Enric Moll

Filòleg de professió i guitarrista d’afició. Col·labore en Sons de Xaloc com a corrector i, quan em ve la inspiració, com a redactor.

Anteriors

Joan Brossa: Angèle en estéreo

Recents

Música en valencià: passat, present i…futur?