B1n0, amb la col·laboració de Meritxell Neddermann, publiquen el seu nou single “N0”

“N0” és el tercer single que b1n0 ens presenta del que serà el seu proper EP anomenat bi. En els dos anteriors singles també comptaven amb col·laboracions. En “DAUS” col·laboraven El Petit de Cal Eril i en “BUM BUM” els vam escoltar amb Ferran Palau. Aquesta vegada l’encarregada de posar veu a la cançó ha sigut Meritxell Neddermann i la seua veu tan dolça, qui fa un molt bon tàndem amb la música electrònica característica del grup.

En 2019 van llançar un primer disc homònim b1no (Foehn Records), amb el qual es van situar en l’epicentre de l’escena electrònica catalana. Ara, el duo format per Emili Bosch i Malcus Codolà, continua el seu llegat el seu nou EP, el qual veurà prompte la llum.

Neus Francés i Jordà

Vinc d'El Comtat i soc una matemàtica amant de les lletres. M'encisa llegir, escriure, fer teatre, cantar a la dutxa i el món del cinema. Adore l'ska-jazz, la cúmbia, el reggae i l'indie. Els Amics de les Arts, Obrint Pas i Oques Grasses són els meus referents musicals. Em sol agradar la típica cançó que es posa al disc per a plorar i semblar una intensa.

Anteriors

Meseta presenten el seu EP debut Medalla de plata

Recents

Tenda llancen un nou senzill junt amb Juan Zanza (Valira)

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *