b1n0 tornen a col·laborar amb El Petit de Cal Eril en “DAUS”

El divendres passat, el duo català d’electrònica b1n0 va llançar el seu nou senzill, “DAUS”. Com ja han fet en nombroses ocasions, el grup format per Macus Duch i Emili Bosc ha comptat amb un artista convidat per posar-li la veu al seu tema, en aquest cas ha sigut El Petit de Cal Eril; que repeteix després d’haver col·laborat amb ells en la cançó “Dance Dance Decadence”. “DAUS” formarà part de bi (Hidden Track Records, 2021) el pròxim EP que b1n0 tenen previst llançar enguany.

Aquesta nova cançó del duo transmet una sensació etèria insondable, com si els sons estigueren provinent del subconscient; mentre que la veu d’El Petit de Cal Eril ve xiuxiuejant des d’un punt il·localitzable. Com el propi grup indica, el so d’aquest senzill s’està transformant en un que siga capaç de contenir “cançons més rodones, més directes, que potser s’allunyen de l’etiqueta més purista de l’electrònica”. Així i tot, encara que b1n0 mostren una clara intenció de desenvolupar el seu estil, “DAUS” du característiques que els són molt pròpies; com ara els ritmes que divideixen les cançons en seccions marcades, o les melodies que corren en bucles.

Aquest ha sigut per ara l’únic avançament que planeja aquest duo per a 2021. Per ara es desconeix quan serà el seu pròxim llançament, però sí que tenen previst tocar el proper 22 d’abril a La Nau de Barcelona junt amb Tversky. 


Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

R&B en català amb Segonamà

Recents

Setmana farcida de llançaments musicals: Zoo, Vienna, Beth, Joe Pask…

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sons de Xaloc

Sons de Xaloc