Balkan Paradise Orchestra amb Delian: ‘Màntric’ a base de trap

El grup català Balkan Paradise Orchestra ha estrenat el tercer single del seu EP ‘Game Sessions’. Aquest single s’anomena ‘Màntric’ i compta amb la col·laboració de Delian. Trap fresc des de Los Ángeles amb molt de ritme. El tema ha comptat amb Everlyte i Chafer com a productors. 

Balkan Paradise Orchestra es caracteritza per un grup de música composat exclusivament per dones que tansforma el gènere en un elixir de melodies tradicionals i amb ritmes de tot el món. Així doncs, el grup de música s’embarca aquest 2021 en un nou projecte anomenat ‘The Game Sessions’, que es tracta de quatre temes del seu últim disc: Odissea (Calaverita Records, 2020). 

Cal tindre en compte que per a cadascun dels temes s’ha convidat a un productor i a un artista diferent per donar vida a la cançó. Amb ‘Game Sessions’ la formació segueix amb la seua filosofia de mesclar influències, gèneres i estils basades en les sonoritats de l’Est d’Europa com a punt de partida. 

Tàrsila Galdón

Tàrsila Galdón

Periodista en procés de constant aprenentatge, amb ganes de contar històries que siguen capaces de desestabilitzar imperis sencers. Ací em trobe també, escrivint sobre música valenciana: un món que a poc a poc, em sedueix cada cop més. Encara que us he de confessar que el meu gran amor acadèmic és, per ara, la comunicació política.

Anteriors

Askama trauen el seu nou single acompanyat de videoclip, “Asmorsar”

Recents

Quatre dies de cultura segura al Grau de Castelló

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sons de Xaloc

Sons de Xaloc