Balkan Paradise Orchestra amb Delian: ‘Màntric’ a base de trap

El grup català Balkan Paradise Orchestra ha estrenat el tercer single del seu EP ‘Game Sessions’. Aquest single s’anomena ‘Màntric’ i compta amb la col·laboració de Delian. Trap fresc des de Los Ángeles amb molt de ritme. El tema ha comptat amb Everlyte i Chafer com a productors. 

Balkan Paradise Orchestra es caracteritza per un grup de música composat exclusivament per dones que tansforma el gènere en un elixir de melodies tradicionals i amb ritmes de tot el món. Així doncs, el grup de música s’embarca aquest 2021 en un nou projecte anomenat ‘The Game Sessions’, que es tracta de quatre temes del seu últim disc: Odissea (Calaverita Records, 2020). 

Cal tindre en compte que per a cadascun dels temes s’ha convidat a un productor i a un artista diferent per donar vida a la cançó. Amb ‘Game Sessions’ la formació segueix amb la seua filosofia de mesclar influències, gèneres i estils basades en les sonoritats de l’Est d’Europa com a punt de partida. 

Tàrsila Galdón

Periodista en procés de constant aprenentatge. Comunicació al Segell Primavera d'Hivern i a Metrònom. Col·laboracions vàries. Música (tot i que terriblement arrítmica) i llibres. Em solc deixar caure per ací, tant per la bona gent com per la xicoteta comunitat que hem creat.

Anteriors

Askama trauen el seu nou single acompanyat de videoclip, “Asmorsar”

Recents

Quatre dies de cultura segura al Grau de Castelló

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.