Benicàssim es prepara per al FIB

L’actuació de Fat Boy Slim obrirà el festival de 2019

Ferran Matías. Castelló. 04/07/19

El Festival Internacional de Benicàssim, obrirà les portes el pròxim dijous 18 de juliol fins al diumenge 21 d’aquest mateix mes. S’espera una gran quantitat de “fibers” de la comarca, i sobretot, a milers de fans del pop que viatgen des de qualsevol punt del planeta per veure els seus ídols musicals de més a prop i poder gaudir dels plaers gastronòmics i de les costes del mediterrani. La mescla de la cultura pop agafa en Benicàssim com a cada estiu, el seu màxim exponent i l’expectació tant dels organitzadors com dels fans que ja tenen la seua entrada és total.
Com cada edició, es conta amb les instal·lacions del recinte d’esdeveniments de Benicàssim, lloc que farà les delícies dels assistents i els campistes, ja que està situat molt a prop d’una pista de Karts, el parc aquàtic Aquarama i diverses discoteques. A més, el poble està situat a només 10 minuts caminant i existeix una xarxa d’autobús que funciona cada quart d’hora que comunica el festival amb Castelló.

Els preus de les entrades per a tot el festival oscil·len entre els 325 i 155 Euros amb possibilitat de muntar la tenda al campfest I les entrades d’un sol dia varien entre els 45 i els 135 Euros. També existeixen altres opcions, per a 3 dies el preu és de 130 euros i per a dos 90. Es poden combinar els dies i també acampar però ambdós casos pot variar el preu segons els dies que vulgues acudir.

Com no podria ser d’altra forma, compta amb un cartell de luxe, a més de concerts exclusius a tots els territoris espanyols com els de Kings of Leon o Lana Del Rey, obrirà el festival el mític Fat Boy Slim, aposta més que segura per omplir el recinte des del primer moment. Com anys anteriors es conta amb tres escenaris i tampoc pot faltar la zona de DJ’S.

Aquest any a més es commemora el 25 aniversari d’aquest festival de festivals al País Valencià i s’espera una gran afluència de turistes a la població de Benicàssim. Els hotels s’omplin, els càmpings es massifiquen de gent i fins i tot els apartaments de lloguer estan ocupats en aquestes dates no només a Benicàssim també en les poblacions més properes. Els esdeveniments pròxims als festivals es multipliquen i molts restaurants i negocis adjacents estan esperant amb ansietat que el FIB 2019 ja siga una realitat.

Avatar

Ferran Matías

Anteriors

S’aproxima el festival Pirata Rock

Recents

Cercant Harry Potter a Escòcia

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X