Blaumut retorna amb “0001”

El famós grup català Blaumut retorna amb el seu quart disc 0001 (Música Global) amb un recull de 14 noves cançons del seu marcat estil únic. El grup segueix apostant per uns ritmes de pop-rock clàssics, amb la seua característica varietat instrumental amb què s’expressen a les seues peces.

Si bé el disc no dóna pas a molta innovació, referent als seus treballs anteriors, el grup segueix demostrant una gran creativitat a l’hora d’escollir molta varietat instrumental. En aquest podem trobar des de veus blanques i violoncels, fins a guitarres sobre bateria. Finalment queda com una peça especialment notable la cançó de tancament amb què es veu com volen experimentar amb el so de les ones trencant a la platja, donant un final tranquil i calmat al conjunt del disc.

Al capdavall el disc versa sobre diferents estadis amorosos amb què el grup sedueix l’oient, i s’assegura que pot fidelitzar el públic que ja s’ha guanyat. No es pot negar que aquest recorda molt als seus treballs anteriors, però no està de menys que vulguen continuar amb les mateixes dinàmiques d’un estil que els ha fet triomfar al panorama musical català. Únicament quedaria per dir que amb la gran qualitat de les seues produccions, es podrien haver arriscat un poc més.

Àlex Franco

Periodista de carrer amant de l'indi Català. Orxata, Oques Grasses i Manel, els meus grups de referència. Conegut com @arrosambcoses a twitter. Llista d'Spotify personal: https://open.spotify.com/playlist/6D6fIeS84eMQJlfYBT7LGz?si=HZhmlnzlTF2xIzyjlKHDWw

Anteriors

Leukoners s’arrisca amb un estil poc treballat al País Valencià

Recents

“Torres d’Ivori”: la versatilitat d’uns Noctämbuls cada vegada més sòlids

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *