“Bosque”: el nou tema de Laura Esparza & Carlos Esteban

Els guanyadors del premi Carles Santos a Millors Artistes revelació, Laura Esparza i Carlos Esteban, ja ens van avisar de què anaven a començar el 2021 amb força. Ara hem pogut veure el primer indici de què volien dir amb “Bosque”, el seu últim senzill que presenten com un avançament de l’àlbum que preparen per a enguany. Poder gravar-lo forma part del guardó que ha rebut el duo al concurs Sons a la Mediterrània.

“Bosque” és un tema un poc diferent del que aquests artistes ens havien acostumat a sentir. La cançó es fonamenta principalment en la percussió, encara que la guitarra de Carlos hi és sempre present. Seguidament, es desenvolupa en direcció a una tornada on els baixos electrònics posen tots els accents necessaris per a donar-li pes a una secció que, tant per la lletra com la música, es presenta de manera molt més visceral. D’aquesta manera, han aconseguit produir una composició amb canvis tonals i de ritme molt definits.

El videoclip amb el qual han presentat aquest single també n’és un de contrasts. Presenta paisatges i escenes bucòliques i costumistes, les quals barreja amb passatges de successions ràpides de fotogrames i escenes vora la mar que li donen un to més romàntic en el sentit més clàssic.

Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Donallop, florint i no florint-se

Recents

Gener anuncia la seua aturada definitiva

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.