Buhos presenta el videoclip de “Se Acelera”

Buhos trau el videoclip de l’últim senzill “Se Acelera”

Fa quatre mesos Buhos va treure “Se Acelera”, un senzill creat amb la col·laboració de Roger Bosch. Aquesta setmana el grup de Calafell trau el videoclip de la cançó, marcat pel bon rotllo i l’alegria.

El Diluvi estrena un nou senzill: “Tot amor falla”

El grup alacantí presenta un nou senzill anomenat “Tot amor falla”, que ha estat publicat juntament amb el videoclip oficial de la cançó. La lletra l’ha escrita el grup, però està basada en un poema d’Ausiàs March.

Stay Homas presenta un senzill amb la col·laboració d’Albert Pla

Stay Homas ha anat avançant  cançons des de fa dues setmanes sota la frase “We’re back”. Aquesta setmana ha publicat la huitena composició amb la col·laboració d’Albert Pla. La peça s’anomena “No vull baixar” i ja ha superat les 20000 reproduccions a YouTube.

Manel publica el disseny del nou EP

Manel anuncia que el pròxim EP sortirà el 16 d’abril i estarà format per tres caçons. L’EP s’anomenarà L’amant malalta i el disseny serà aquest:

Borx publica el seu tercer treball: “M’encaixes”

L’artista valencià ha tret un nou senzill anomenat “M’encaixes” i l’ha acompanyat amb un videoclip. Aquest serà el tercer senzill de Borx i se sumarà a “Dona’m” i “ja fa temps”. El beat ha estat coproduït amb Batis i els estudis de Glassounds. El videoclip ha estat gravat i editat per Damià Trulls.

Article corregit per Anna Albert.
Traductora i correctora en constant aprenentatge de noves llengües. Dolçainera a temps parcial i esperantista a temps complet. Apitxà em pariren i ací estic.

 

Article escrit per:

Sons de Xaloc

Sons de Xaloc

Anteriors

Sandra Monfort: “tot el procés ha sigut com submergir-me en les profunditats marines i veure què em trobe ahi dins de la Sandra: hi ha peixets preciosos, hi ha monstres…”

Recents

Vienna, Fall Out Boy i l’obsolescència programada dels vells

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sons de Xaloc

Sons de Xaloc