Cactus anima a tothom a quedar-se a casa amb “Stay Home Safe”

En aquests temps tan complexos que corren és essencial donar suport l’un a l’altre i els nostres artistes favorits no en són una excepció. Aquesta vegada són Cactus qui ens animen a tots a quedar-nos a casa i a ser responsables cap als altres en el seu últim tema Stay home safe. Aquest és un tema de hip-hop pur cantat tant en valencià com en castellà i anglés, amb una lletra optimista i que anima a guardar els records càlids i valorar el que tenim ara. 

El videoclip de la cançó —així com el seu anterior àlbum Roma (Halley Supernova, 2019)— ja està disponible al canal de YouTube del grup i anima a tothom a «recordar allò que ha passat per veure quines conclusions podem extreure’n i així aprofitar més el temps quan gaudim de nou de llibertat». El vídeo s’ha enregistrat a partir d’una multitud de vídeos casolans que han enviat els fans de Cactus per xarxes socials i exemplifica tot el que es pot fer a casa mentre dura la quarantena. D’aquesta manera, el conjunt d’electro-urban valencià se suma a molts altres artistes que contribueixen a alleugerir el confinament per als altres.

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Miquel Alvàrez, exbaixista d’Smoking Souls, allibera ‘Gràcies’

Recents

El magnetisme d’Inèrcia

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X