Charly Efe publica un avançament del seu nou disc

El raper valencià Charly Efe ha publicat el passat diumenge Newspaper, el primer adelant del seu pròxim disc. Em aquest tema curt però intens, l’artista reflexiona sobre el que és composar per a ell i sobre l’experiència que han suposat tots aquests anys d’escenari en escenari per a un vertader veterà del rap al País Valencià. La cançó arriba amb unes lletres molt pròpies de Charly, al punt i sense floritures, i compta amb els samples de BubaPro.

El videoclip de la cançó, dirigit per Omar Hachemi, s’hi pot trobar al canal de YouTube de Charly Efe i Loren D. És una peça audiovisual que s’allunya dels blocs d’edificis i de rapejar en descampats i ho substitueix amb una estètica pseudo-vintage, amb Charly fent del típic xiquet estadounidense que reparteix diaris.

Pel que fa al pròxim àlbum, es desconeix tant el títol com les cançons que portarà a banda d’aquest adelant, l’única dada coneguda és la data: 27 d’octubre. Per ara, tant els fans com els que han descobert a aquest artista fa poc, s’hauran de contemptar amb aquest nou senzill.

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Et Mire’m bé Jazzmatiks

Recents

Epicentre: “Ens emportem l’experiència de compartir moments enriquidors amb gent tant dalt com baix de l’escenari”

X
X