Ciudad Jara composen “Nudo en un cordel” per a la BSO de la pel·lícula “Lucas”

Nudo en un cordel és l’aportació que han fet Ciudad Jara a la banda sonora original de la pel·lícula Lucas, del director valenicà Àlex Montoya. El tema és una cançó amb sons predominantment acústics, amb una lletra melancòlica i emotiva a càrrec de Pablo Sánchez. El single es va estrenar el passat dilluns 21 junt amb un videoclip amb escenes del film, mostrant els paratges de l’Albufera.

El llargmetratge en el qual apareix la cançó, és una col·laboració entre RTVE i À Punt, amb la participació de l’Institut Valencià de Cultura. Lucas tracta de la història d’un jove que «s’enfonsa després de la pèrdua de son pare». És un film que ja compta amb diversos guardons dels festivals de cinema de Màlaga i Alacant, especialment pel paper de Jorge Motos com a protagonista. Ja està disponible per veure-la en els cines.

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

Las Bajas Pasiones publiquen el segon avançament del seu nou disc

Recents

Stay Homas han publicat la versió d’estudi de “No vull baixar”, el seu tema amb Albert Pla

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Sons de Xaloc

Sons de Xaloc