Ciudad Jara

Ciudad Jara es diu el nou projecte llençat per Pablo Sánchez, ex vocalista del grup La Raíz, i que veurà la llum a principis del proper 2020. Des de febrer portava Pablo llençant indirectes de nous projectes però no va ser fins el passat 21 d’Octubre quan va anunciar el seu nou projecte, fent una clara referència a Elisa Jara.

Aquest disc estarà compost per diversos gèneres que van des del rock fins la cançò d’autor passant pel rap, el pop inclosos estils com són el country o el funk. A més a més, el cantant ha proporcionat el nom que portarà el nou disc: Donde nace el infarto que, pel que es pot veure en el minut de presentació publicat hi ha grans espectatives.

No obstant el disc no és en solitari, sinò que s’ha pogut saber que Tato James, ex de La Gossa Sorda, i, actualment membre de Xavi Sarrià i el Cor de la Fera, serà un dels components de Ciudad Jara.

Amb Ciudad Jara ja són tres els projectes sortits de les despulles de La Raíz. Al març sorgia Valira, banda liderada per Juan Zanza, ex guitarra de La Raíz. Poc després va veure la llum Nativa al juliol, format per Adri Faus, Xavi Banyuls, Edu Soldevila, Jose Carlos García “Sen-K” i Julio Maloa. I ara, finalment, Ciudad Jara que com hem comentat anteriorment veurà llum el febrer del proper any.

Àngela Sánchez

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

Manel canta per la bona gent

Recents

“Temps”: so únic, íntim i innovador

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *