Cooba ens recorda les nostres millors nits amb “Vull sortir de festa”

Vull sortir de festa és l’últim tema de l’artista urbana Cooba. Com el seu títol indica, la cançó de la trapera de Barcelona parla de l’enyorança d’una nit de festa com cal, sense tenir damunt l’amenaça constant de la pandèmia ni sense patir-ne les restriccions. A més, el tema comta amb la producció d’EJ Marais, un productor que beu de les inspiracions dels sons dels anys 60 i la inspiració del lo-fi.

Cooba porta en actiu des de 2019 i enguany ha estat especialment activa amb els seus llançaments. Vull sortir de festa és el seu sisè senzill en el que duguem de 2021. Altres temes que ha publicat són Barcelona, Et dono amor o Free Pablito; un tema col·laborant amb La Queency.

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

La Élite presenten el seu nou videoclip del single “Bailando”

Recents

Reinventar-se o morir

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.