‘Crema la nit’ sedueix amb un ritme tranquil i suau

El cantant català Alfred García ha tret una nova cançó anomenada Crema la nit, que s’inclou en el seu tercer àlbum 1016/El Círculo Rojo. Aquest tema, que es va publicar el passat 31 d’octubre, ha comptat amb la col·laboració d’Alguer Miquel, cantant de Txarango. Així doncs, Crema la nit explota els sentiments més íntims i no s’allunya de l’estil de Txarango.

La cançó que acaba de publicar Alfred García és prou tòpica, d’amor i amb un marcat ritme suau. Amb tot, la lletra fa referència a la cultura valenciana, ja que en el segon vint-i-dos, Alguer Miquel menciona les falles valencianes. El costumisme també és un aspecte que es pot extreure de la cançó, amb referències a la plaça i a la quotidianitat.

La lletra de Crema la nit és seductora, que exprimeix el significat de les paraules i dels adjectius. Per això, tot i apostar per un ritme molt suau i, també, tòpic, la cançó aconsegueix tindre un significat bonic.

Sense cap dubte, la fusió de les veus d’Alguer Miquel i d’Alfred García també és un factor a tindre en compte. Les veus tenen un timbre molt semblant que funciona a la perfecció amb el significat i el ritme de la música.

 

Tàrsila Galdón

Tàrsila Galdón

Periodista en procés de constant aprenentatge, amb ganes de contar històries que siguen capaces de desestabilitzar imperis sencers. Ací em trobe també, escrivint sobre música valenciana: un món que a poc a poc, em sedueix cada cop més. Encara que us he de confessar que el meu gran amor acadèmic és, per ara, la comunicació política.

Anteriors

Tot se n’acaba anant amb Vienna

Recents

El Trovam converteix Castelló de la Plana en l’epicentre de la música i cultura valenciana

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *