Deudda s’estrena amb “Inesperada Partida”

A les acaballes d’aquest inaudit any 2020, i a pesar de tot el que està sofrint el sector musical, encara hi ha una subtil llum sobre aquest mar d’ombres. Sense ganes de perdre l’esperança i amb la voluntat de presentar-se al món, ha sorgit, aquest octubre, el grup Deudda, originat a Oliva (La Safor). Format per Panxo E. com a veu principal, Willy Garcia a la guitarra, i Bart Raven al baix i als sintetitzadors, el grup ens presenta el seu primer treball “Inesperada partida“.

Ells mateixos defineixen el seu estil com un passeig ple de clars i obscurs, on volen emocionar amb les llums que projecten sobre el mar de núvols de les seues cançons. Aquesta cançó formarà part del seu primer EP Sonoros coágulos de luz, que eixirà a la llum a principis de l’any que ve. De moment, però, s’han presentat amb aquesta peça de què ja es pot gaudir:

 

Article corregit per Joaquim Cano
De La Nucia (Marina Baixa), graduat en Filologia Catalana per la Universitat d’Alacant. Especialitzat en estudis literaris i treball de corpus lingüístics. Professor de trinxera al Baix Segura. Prop del tsundoku. Poliamorós amb la música, format a escola i carrer. Integrant del programa La Xarradeta. Obsessiu i, de vegades, versut.

Article escrit per:

Àlex Franco

Periodista de carrer amant de l'indi Català. Orxata, Oques Grasses i Manel, els meus grups de referència. Conegut com @arrosambcoses a twitter. Llista d'Spotify personal: https://open.spotify.com/playlist/6D6fIeS84eMQJlfYBT7LGz?si=HZhmlnzlTF2xIzyjlKHDWw

Anteriors

Eduard Banyuls, King Kong Boy: “No tenim pla de tornada, però tampoc ens tanquem portes a res”

Recents

[Repàs d’actualitat] Txarango publica el videoclip de “Bendita la vida”