Ebri Knight llença una campanya de micromecenatge amb recompenses per al seu nou disc

Ebri Knight llança una campanya de micromecenatge amb el lema ‘La nostra música us necessita’. El grup de folk català es mostra sincer per xarxes i explica que els seus principals ingressos provenen dels concerts i ara, a causa de la Covid-19, aquests han desaparegut. Per això, el grup de música ha demanat ajuda als seus seguidors per poder seguir rodant i sobretot, per poder publicar el seu cinqué disc, que, en principi, ha de llençar-se a la tardor. Aquesta campanya de micromecenatge va començar el 25 de maig i hui (28 de maig) ja han aconseguit 12.224 euros. 

Ebri Knight, amb una actitud sincera i molt agraïda, ha anunciat que s’han superat totes les expectatives en menys d’un dia. Amb tot, el grup de música encara necessita ajuda, ja que el mínim que han d’aconseguir segons la web Goteo.Ebris.Cat és de 17.495 euros i l’òptim, de 30.645 euros. El grup de música també ha facilitat en aquesta web un  desglossament on especifica per a què necessita tots els diners. 

Imatge extreta de la web oficial Goteo.Ebris.Cat

La Covid-19 ha posat entre l’espasa i la paret al sector musical en els Països Catalans i, encara que molts dels grups fins ara han apostat per l’autogestió, la situació per a la música és molt complexa. Ebri Knight ha explicat que el disc en què treballen des de fa mig any amb Mark Dasousa d’Atomic Studio està en perill. El grup ha assegurat que aquest disc suposa una evolució en la seua música, tot i que sense oblidar les seues arrels: “el disc segueix en la línia combativa, reivindicativa i rebel”, manifesta el grup des de la pàgina de micromecenatge. 

Els mecenes que decidisquen col·laborar amb el nou disc i també amb la cooperativa d’Ebri Knight per sortir de la precarietat del món de la música, gaudiran de certes recompenses. Així doncs, aquesta és l’escala de recompenses que suposa la col·laboració amb el cinqué disc d’Ebri Knight: 

 

Cal tindre en compte que tots els enviaments de les recompenses estan incloses i que no hi ha diferència respecte a les recompenses entre la quantitat de 80 euros i de 100 euros perquè l’última de les quantitats aportades es pren com un donatiu extra. A més a més, pel que fa a la recompensa de les entrades del concert de presentació, aquest pot ser a Madrid o a Barcelona a finals de l’any 2020 si la Covid-19 ho permet. 

Ebri Knight és un grup de música de folk rock català que ja roda des de fa 15 anys i que ja col·leccionen un total de 500 concerts. El grup de música també ha creat una cooperativa anomenada Folk You amb l’objectiu d’autogestionar-se i posar fi a la precarietat dins del sector de la música.

Tàrsila Galdón

Tàrsila Galdón

Periodista en procés de constant aprenentatge, amb ganes de contar històries que siguen capaces de desestabilitzar imperis sencers. Ací em trobe també, escrivint sobre música valenciana: un món que a poc a poc, em sedueix cada cop més. Encara que us he de confessar que el meu gran amor acadèmic és, per ara, la comunicació política.

Anteriors

Nuc i l’indie rock des de La Safor

Recents

[Exclusiva] Hivern li dóna una oportunitat a l’esperança amb ‘Malabares’

X
X