El bon rollisme de Miki “me vale”

El café en despertar-nos al matí, fer-te una birra amb els teus amics a través del Skype, els aplaudiments a les huit de la vesprada o poder eixir a passejar una horeta. Aquests detalls són els que marquen el nostre dia a dia, especialment, en els temps tan difícils que passem i, hem de quedar-nos amb aquests actes que completen les nostres vides. “A mí me vale. No importa cuándo, no importa el lugar. Si nos acorta el espacio, me vale. Si me da un poco de vida, me vale”, diu Miki Núñez a la seua última cançó. Sempre que li done vida, serveix, o almenys és el que diu en els versos del tema Me Vale. 

Si busques una cançó que només en escoltar els dos primers segons et contagie de bon rotllo i positivitat, Miki Núñez és la teua millor opció. Encara i tot, sí que és cert que no és cap novetat que el cantant aconseguisca traslladar aquest sentiment als seus oients. De fet, és una de les característiques musicals que tant el caracteritzen. Després de popularitzar temes com La Venda Escriurem, el cantant català ha decidit traure a la llum el seu nou tema Me vale. En ple confinament, el que va ser representant d’Espanya al festival d’Eurovisió l’any 2019 ha decidit tornar al panorama musical espanyol amb aquesta cançó optimista, fresca i plena d’energia. Una cançó pop molt dels anys dos mil feta per a que la disfrutem. No obstant això, el tema resulta un poc repetitiu.

El videoclip és d’un estil més casolà ja que està format per imatges en què Miki mostra la seua felicitat dins d’aquesta rutina limitada i, que, a més, compta amb la col·laboració dels seus familars i dels amics i companys de professió com Rayden, Bely Basarte i Adrià Salas (La Pegatina). La cançó l’ha gravat i produït Paco Salazar i el videoclip l’ha dirigit el mateix Miki Núñez amb ajuda d’Eloi Núñez, el seu germà, com a operador de càmera.

Tant ha sigut l’acollida i l’èxit de Me vale que en una setmana ha aconseguit 543.356 visualitzacions en Youtube i encara segueix el número 19 en tendències d’aquesta plataforma. Ningú es pot resistir a una bona sessió de bon rotllo en aquests temps tan complicats.

Antecedents

Després d’eixir de l’acadèmia d’Operación Triunfo l’any passat i representar a Espanya en Eurovisión, va començar el 2020 amb el seu primer àlbum Amuza, que es va posicionar en primera posició de vendes a Espanya amb una gran acollida tant per la crítica com pel públic. A més, els seus dos singles La Venda Celébrate son disc d’or al nostre país. Si alguna cosa queda clara, és que la seua carrera no ha fet més que començar.

Àngela Sánchez

Periodista en procés i amant les històries que et deixen bon sabor de boca. Si no em trobes escoltant música em trobaràs mirant Instagram o Twitter. Escolte música del rollo i reaggueton a parts iguals. Si vols saber més sobre els meus estils preferits: https://open.spotify.com/playlist/45eMWba1oEGnAJQtOOQfPh

Anteriors

Pleasant Dreams homenatja als més majors amb el videoclip de “Veus del vent”

Recents

Joan Brossa: Angèle en estéreo