El concurs Música Jove ofereix la possibilitat de tocar en l’Acampada Jove

El concurs Música jove dona a diferents grups del Pas Valencià i Catalunya la possibilitat d’obrir amb la seua actuació l’escenari Independència. Amb l’objectiu de promocionar la música en català, l’Associació Acampada ha obert el concurs on es poden presentar grups de diferents comarques valencianes o del principat. Si tens un grup i vols participar pots consultar les bases ací.

Per seleccionar els grups l’associació primer organitza una fase territorial, on se celebren certàmens per enfrontar les agrupacions que s’hi han inscrit en un mateix territori. Per al País Valencià el concurs disposa del certamen JERock, un escenari pel qual han passat grups com Auxili, Atzembla o Reacció. El grup que, per decisió del jurat i del puúblic, aconseguisca guanyar la primera fase passa a la final celebrada a l’edició de 2020 de l’ Acampada Jove a Montblanc. El grup que aconseguisca superar la final rebrà un premi de 1000€ i la possibilitat d’actuar a l’edició de 2021 del festival.

Per complir  les condicions que l’associació posa per a participar, els grups han de tindre un mínim de dues cançons pròpies i almenys la meitat del seu repertori en català. A més, els grups no poden tenir integrants majors de trenta anys ni tenir més d’un àlbum editat. Aleshores, si el teu grup reuneix totes aquestes condicions no dubtes en inscriure’t.

Vlad Hostyuk

Vlad Hostyuk

Estic en aquest mitjà per a contar tot el que a mi mateixa m’agradaria que em contaren sobre el mon de la música en valencià. Em flipen tres coses: el heavy metal, els videojocs i contar històries. Aquesta última, et garantitze que la trobaràs ací. Escric per a trobar la la veritat que s’amaga darrere d’una realitat cada vegada mes complexa. Busca’m a @LVgVber a Twitter i si vols saber el que escolte de normal ho pots trobar ací: https://open.spotify.com/playlist/1MyvVu9WqMY2C0rxRIZkco

Anteriors

El camí de Zapato y Cordón

Recents

Novembre Elèctric canvia de cicle a “Lluna nova”

X
X