El Diluvi, Mafalda, i Koers acomiaden l’any 2020 amb els seus 3 respectius singles

A dues setmanes d’acabar l’any, molts dels grups ultimen els seus treballs per deixar enrere aquest malson i donar la benvinguda l’any 2021. Luand, el grup català de Sabadell (al Vallès Occidental) ha volgut despedir-se amb una cançó nadalenca que canta sobre l’esperit familiar d’aquesta festivitat. No debades la cançó es titula “Nadal”.

Del mateix dimarts, el Diluvi va publicar el seu single “Culminació”. Una cançó que manté l’estil folk del grup, però amb un missatge molt rellevant per als temps que corren. El grup de Castalla (l’Alcoià) fa una crida a la política i a la ciutadania perquè es tinga més en compte la cultura i el patrocini d’aquesta. L’obra és una versió de la cançó d’Ovidi Montllor, cantautor que també els va inspirar el nom del grup.

El dimarts Mafalda, conjuntament amb Pedro Pastor, va publicar el seu nou single “La Plaza” amb el que tanquen el seu EP “A10Minutos”. Aquest treball ve inspirat en les vivències del grup del seu viatge per Llatinoamèrica, concretament Xile i Argentina.

I seguint amb la tònica nadalenca, el grup KOERS Reggae Band va traure el divendres un single que juga amb la il·lusió dels infants el dia d’obrir els regals, amb l’esperit de familiaritat que transmeten les festes.

Propers esdeveniments:

El grup Trobadorets prepara la presentació del seu pròxim disc al Teatre del Raval de Castelló el pròxim dimarts 22 de desembre.

Un any més el Festardor comença a anunciar els primers músics que actuaran a l’edició del 2021.

Sons de Xaloc

Anteriors

La Quarta Supernena explora el “dark trap” en valencià

Recents

Els discs del 2020

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.