El Festiuet ressonarà demà a les platges de Tarragona

Demà ja es podrà gaudir del Festiuet a la platja de Comarruga, a El Vendrell, Camp de Tarragona. Durant dos intensos dies la gent s’aplegarà a la platja per deixar-se portar per la música i les carícies de la brisa del mar.

El festival obrirà les seues portes a les 16:30 de la vesprada fins aproximadament les 6:00 de la matinada, amb actuacions continuades a un sol escenari perquè no s’ature la festa. Cal remarcar, però, que el punt violeta estarà situat al costat de les botigues de marxandatge, a la dreta de l’entrada de la zona de concerts, i es demana màxima participació dels assistents per un festival sense agressions sexistes. I també recorden que volen mantenir un clima de civisme i respecte cap als veïns de la localitat durant els dos dies de l’esdeveniment, exigint l’autocontrol no només als que es creuen cantautors a les tantes de la nit, sinó també a aquells que embruten la platja i els carrers.

Al cartell destaquen grups reconeguts a l’àmbit dels Països Catalans, com Zoo, Lildami, Els Catarres, Buhos, o Auxili, sent aquesta una bona oportunitat per despedir-se d’aquests últims almenys fins d’ací dos anys. I és que aquest festival tot i ser solament dos dies, ve carregat d’artistes nacionals i estatals reconeguts a tot arreu. Dels grups en castellà més sonors, podem veure Boikot, Desakato o Lagrimas de Sangre. Us deixem el cartell amb els horaris per que s’organitzeu els temps.

La millor manera d’arribar sense dubte és amb el tren, perquè l’estació es troba a 10 minuts caminant del festival, hi arriben tant els rodalies de Barcelona i Tarragona, com els Rodalies de Catalunya. Però per aquells que no siguen d’anar en bus o tren, al festival han organitzat un esdeveniment per Facebook amb la intenció de que els assistents s’organitzen per compartir cotxe, per als que voleu provar sort, encara podeu estar a temps!

Si per contra esteu interessats en l’acampada, heu de saber que enguany hi haurà dues diferents: l’acampada Top al costat mateix del festival; i l’acampada bàsica, situada a uns 20 caminant de l’esdeveniment. I res més per la nostra part, recordeu de beure fora del festival perquè no està permesa l’entrada de begudes més que les d’aigua, gaudir de la música i l’ambient, i generar memòries que us acompanyen fins la següent edició. Respecte, autocontrol, i a passar-s’ho bé!

Àlex Franco

Periodista de carrer amant de l'indi Català. Orxata, Oques Grasses i Manel, els meus grups de referència. Conegut com @arrosambcoses a twitter. Llista d'Spotify personal: https://open.spotify.com/playlist/6D6fIeS84eMQJlfYBT7LGz?si=HZhmlnzlTF2xIzyjlKHDWw

Anteriors

Antítesi, front de batalla del rap valencià

Recents

Làuder, tècnic de so: “Feixistes, friquis masclistes i algunes feministes indignades han pensat molt paregut”

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.