El magnetisme d’Inèrcia

Magnetismes (Halley Supernova, 2020) és l’últim disc del grup Inèrcia, d’Alfafara i Banyeres de Mariola. El nou àlbum dels alacantins compta amb cinc noves cançons: Algú com tu, Caminàvem junts, Animals, La nostra pell i Venim del fred. Magnetismes és el cinqué disc del grup després de l’EP Inèrcia (Autoeditat, 2010), els elepés No és cap simulacre (Mésdemil, 2012) i Sendes salvatges (Mésdemil, 2015) i el seu últim treball, Lluita (Autoeditat, 2018).

L’estil del disc és el d’un indie rock de caire dur, quasi proper a fórmules com el punk o el rock a l’ús. Les guitarres melòdiques estan presents en totes les cançons de Magnetismes, especialment a la tornada, on sonen amb molta força; però això no és impediment perquè el temps de les cançons siga pausat, així que els diversos talls es converteixen en elaboracions accelerades conduïdes a una coda climàtica.

La fermesa de les cançons, junt a la col·laboració de Robert Palanca, converteixen Magnetismes en una bona mostra de com aprofitar de manera efectiva les oportunitats que ens proporciona el gènere.

Carlos Cuesta i Martínez

Carlos Cuesta i Martínez

Artiste. https://open.spotify.com/playlist/5sZbp32vvHghSL4qQYojdb

Anteriors

Cactus anima a tothom a quedar-se a casa amb “Stay Home Safe”

Recents

Els concerts virtuals continuen setmana a setmana