El món interior d’Elena Játiva

Elena Játiva, cantautora de Sant Antoni de Requena, ha estrenat el seu primer EP Génesis: la grieta. L’artista presenta, així, un disc amb tres cançons: Vérsame, Si te marchas i Oda al fuego. Aquest EP, que permet descobrir el món interior que Játiva, ja s’havia deixat intuir amb els seus anteriors temes Ingenua i amb Qué pena, que es van estrenar el 28 de gener i el 4 de novembre de l’any 2019 respectivament. 

Aquest últim disc es caracteritza per la dolçor de la veu de Játiva que es combina amb un so original. La seua veu es caracteritza per estar tacada de melancolia i certa tristesa. És per això, que amb aquest estil pop, Játiva s’estrena amb força. L’artista aposta per un estil molt clàssic i senzill que conquesta el sentiment del seu públic.

Així doncs, el 21 de febrer, Játiva s’estrena en concert a la sala WahWah com a artista convidada del grup Esquina Finlandia. Amb tot, Elena Játiva sembla que se senta més còmoda en format acústic, com ja es preveu en els senzills que ha deixat caure en diverses plataformes.

Corregit per Maria Bodí

 

Tàrsila Galdón

Tàrsila Galdón

Periodista en procés de constant aprenentatge, amb ganes de contar històries que siguen capaces de desestabilitzar imperis sencers. Ací em trobe també, escrivint sobre música valenciana: un món que a poc a poc, em sedueix cada cop més. Encara que us he de confessar que el meu gran amor acadèmic és, per ara, la comunicació política.

Anteriors

[Exclusiva] Presentem “Insurrecte” d’Andreu Valor

Recents

Roba Estesa fa pensar i ballar

X
X