Els Amics de les Arts publiquen l’últim avançament del seu nou disc

El grup barceloní Els Amics de les Arts va publicar el senzill El senyal que esperaves el passat divendres 6 de març. Aquest single, acompanyat per un videoclip produït per la pròpia banda, és el segon avançament del nou àlbum de la formació, del mateix nom i baix el segell de Música Global / Universal Music. El primer va ser el senzill El meu cos, que es va publicar el 24 de gener.

El senyal que esperaves serà el cinquè elapé d’Els amics de les arts. Segons confirma la banda, el nou disc tindrà 10 cançons i es publicarà al 20 de març. El grup publica aquest nou disc després d’una gira europea realitzada al 2019 en la que van visitar ciutats del vell continent com París, Londres, Brusel·les, Berlin o Ordino. A més que es tractarà del primer treball de la formació després de l’acomiadament d’Eduard Costa, membre des de la formació inicial de la banda.

El nou disc de la banda serà el cinquè a la seua discografia, entre la que podem trobar Bed & Breakfast (Nòmada 57, 2009), Espècies per catalogar (DiscMedi, 2012), Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure (DiscMedi, 2014) i Un estrany poder (Sony Music, 2017).

Carlos Cuesta i Martínez

Carlos Cuesta i Martínez

Els meus pares em van ensenyar bona música de menut, però per algun motiu ara escolte Bad Gyal. Sent deler per l’indie, el trap i el jazz, però no m’ho tingueu en compte. Si vols saber quina música escolte la tens ací: https://open.spotify.com/playlist/5sZbp32vvHghSL4qQYojdb

Anteriors

Jazzwoman: “Em sent molt identificada amb Malèfica”

Recents

Insoma publiquen un vídeo en directe del seu tema “Trobadors”

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X