Els concerts virtuals continuen setmana a setmana

Passada la tercera setmana de confinament, els músics valencians no han volgut defallir. Una vegada més han volgut reunir-se per cantar amb els seus seguidors i gaudir de la bona companyia en aquests temps tan solitaris. La setmana passada es va organitzar el Cover Fest a través de l’Instagram de @musicaenvalencia. Aquest, com ben bé indica el seu nom, tenia la temàtica de realitzar en quinze minuts unes breus interpretacions de les dues o tres peces que escollia l’artista.

El festival va comptar amb dos dies de participacions, garantint una bona vesprada per als dies 4 i 5. Aquest, però, va destacar pel mètode escollit per visualitzar-se. Consistia en una publicitat del concert centralitzada al compte d’Instagram, però cada artista realitzava el seu concert des del seu compte personal. Aquesta formula va demostrar ser de les més eficients a l’hora de garantir una bona qualitat de so i imatge per als cantants. Únicament va deixar la dificultat per seguir el fil un per un a tots els participants.

Per al dissabte dia 4 participaren un total de nou artistes, d’entre els quals podem destacar: Carolain, Nina Baiferr, o Anna Castell. Per al segon, però, es van reunir molts més artistes, aplegant fins als catorze. En aquests teniem cantautors i grups més reconeguts com per exemple: Andreu Valor, Pau Alabajos, Maluks, Tardor, o Borja Penalba, d’entre molts altres. Aquest últim, al estar més carregat d’actuacions, va oferir lletres i cants fins les deu de la nit.

Alguns d’ells anaven sols, altres anaven acompanyats, però tots gaudiren d’una bona vesprada compartint amb els seus seguidors les versions de les cançons que més els agradaven. Uns dels avantatges de compartir els directes amb els seus perfils era que podia assabentar-se molta més gent, i els seguidors tenien més facilitats per interessar-se. Però no tot acaba amb el cap de setmana passat!

Per a la setmana que ve, amb l’entrada de la pasqua, està ja previst que actuen uns onze grups d’arreu del nostre territori al festival del Divendres Santes Fest. Aquest es podrà seguir al compte d’Instagram @lisbeth_capcog a partir de les 18:00h. Per a més informació sobre els concerts que estaran per vindre ens podeu seguir a les nostres xarxes, on tindreu tot el contingut actualitzat.

Àlex Franco

Àlex Franco

Periodista de carrer amant de l'indi Català. Orxata, Oques Grasses i Manel, els meus grups de referència. Conegut com @arrosambcoses a twitter. Llista d'Spotify personal: https://open.spotify.com/playlist/6D6fIeS84eMQJlfYBT7LGz?si=HZhmlnzlTF2xIzyjlKHDWw

Anteriors

El magnetisme d’Inèrcia

Recents

Iniciativa Stay Homas

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X