Els fans de Zoo poden gaudir del seu grup favorit fins a novembre

Aquest estiu encara podrem gaudir del grup valencià que més festa assegura als seus concerts i als festivals per les nostres terres. Zoo està meravellant a tots amb les seves cançons més populars i els espectacles que fan als escenaris omplint i sent cap de cartell d’esdeveniments tants importants com L’acampada Jove. També va actuar el diumenge dia quatre d’agost al festival més complet i amb més afluència de la plana, l’Arenal Sound.

A més, aquest any han d’actuar en els millors llocs de les principals ciutats, a València actuaran el 18 d’octubre a la plaça de bous, i el dia 1 de novembre diran adéu la gira actuant en el mític palau Sant Jordi, on actuen els cantats més grans per la gran acústica que té. Serà un gran dia tant pels assistents com per als integrants del grup, ja que celebraran amb els seus fans el seu cinquè aniversari.

A més d’actuar pels Països Catalans, també tenen programat tocar les seves lletres combatives per terres galeges, basques, i franceses, avanç que arribe la tardor, com també a Madrid, en la sala Riviera el dia 17 d’agost. Zoo està agafant molta popularitat fora de les nostres fronteres, cançons cantades en castellà com Robot amb el seu gran videoclip, ajuden a fer-se cada cop més populars i així difondre els seus missatges més enllà del nostre poble.

Ja fa cinc anys des que aquest grup de Gandia es va formar de la mà de Pantxo, Arnau Marcos, Hèctor i Natxo i podem assegurar que ja és un dels grups de parla catalana més important del País Valencià seguint les petjades que van deixar grups tan importants com Obrint Pas però amb un estil propi, fusionant tant el hip-hop, ska i el rock, com també ficant pinzellades de música electrònica.

Els seus dos treballs (Estiu 2014), i Raval (2016) han tingut una gran acollida dels amants de la música en català, ambdós estan produïts per la famosa discogràfica Propaganda pel fet!, com també els seus EP Esbarzers i camins, que va sortir el 16 de desembre de 2016, i EP2K18 que compta amb les cançons Robot, Omertà, Cançons d’ofrena i Karrer de l’amargura (Basque remix). Des de Sons de xaloc desitgem que els seus pròxims treballs i gires tinguin encara més èxit que els anteriors per en el temps poder aconseguir ser un dels grups més rellevants del ska-rock.

Avatar

Ferran Matías

Anteriors

Renàixer per fer Maldats

Recents

Llista de reproducció Sons de Xaloc

Primer aniversari Sons de Xaloc: publiquem el millor d'aquest any. Enllaç

X
X